1
BannerMorrobay.jpg

Ons verhaal

Lingerie Marie bestaat al ruim 40 jaar. In de loop der jaren ontstaan er twee lingeriewinkels in West-Vlaanderen: in Wervik en Ieper. Een ‘derde winkel’ volgt later: de webshop LingerieMarie.be.

Inge Foulon neemt in december 2019 Lingerie Marie over. Zaakvoerster Inge heeft zelf ook al twee winkels onder haar leiding: ééntje in Westrozebeke en een winkel in Hooglede-Gits. Beiden ook gelegen in West-Vlaanderen.

Onze missie

Met onze vier winkels en webshop groeien we nog elke dag, en gaan we voor de beste persoonlijke service.
Inge haar missie: elke vrouw laten stralen door de beste lingerie tot bij haar te brengen.

Ontdek onze webshop

Ontdek ons team

Inge's team, of zoals we ze graag noemen, de 'Lingerie Mariekes': Nathalie, Veerle, Els, Cathy en Anniek proberen de klanten zo goed mogelijk te helpen in de boutiques en adviseren bij het vinden van de perfecte maat en pasvorm. Ilana adviseert de klanten online. Want niets is leuker, dan een vrouw laten stralen van zelfvertrouwen in haar favoriete setje!

Ontdek ons team

Trots op onze Lingerie Award

Trots op onze Lingerie Award

Onze unieke, persoonlijke service werd al tweemaal bekroond met de prestigieuze Prima Donna Award, zeg maar de ‘Oscar van de lingerie’.
Deze prijs bekroont de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice in Nederland, België en Duitsland. En daar zijn wij heel blij mee, want er is niets mooiers dan een vrouw die straalt in de juiste lingerie. Dat kan je écht gelukkig maken.

Deze bekroonde vakkennis uit onze ‘echte’ winkel is jouw garantie op persoonlijk lingerieadvies. Ook online! Ontdek bij ons het geheim van de allerbeste lingeriestyling van België.

Contacteer ons

MJ_VITA_CATALOG_0102696_LLR_0502690_LLR_webonly_02.jpg

Een nieuw setje, een nieuw badpak of een nieuwe pyjama geeft je body & mind een boost. En dat doet ons plezier, want klanten verwennen is ons leven. Met de juiste maat, kleur en pasvorm.

Ontdek onze webshop

“Je blijft terug komen bij Lingerie Marie voor onze service: hartelijk en persoonlijk en met heel veel kennis en liefde voor het vak.”

Help!
Ik weet niet welke maat ik heb.

Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg!

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die jullie helpen bij het uitvoeren van de meting!

Ontdek ons assortiment

Ontdek ons breed aanbod aan lingerie, ondergoed, badmode en nachtmode. Voor dames, heren én kids.
Naast onze topmerken Marie Jo en Prima Donna, bieden we nog veel meer topmerken aan. Denk maar aan Empreinte, Chantelle, Dacapo en Marlies Dekkers.
Op zoek naar een pyjama of een leuk huispak? Kies uit Tommy Hilfiger, Woody, Lords&Lilies en zoveel meer.

Ontdek onze webshop

Volg jij Lingerie Marie al op Instagram?

Volg jij Lingerie Marie al op Instagram?

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en trends? Of op zoek naar leuke en trendy inspiratie? Volg Lingerie Marie dan op Instagram en blijf up-to-date!

Instagram