1
TomMarieJoBannerVerlanglijst.png

Het verhaal van onze lingeriewinkel

Lingerie Marie bestaat al ruim 40 jaar. In de loop der jaren ontstaan er twee lingeriewinkels in West-Vlaanderen: in Wervik en Ieper. Een ‘derde winkel’ volgt later: de webshop LingerieMarie.be.

Inge Foulon neemt in december 2019 Lingerie Marie over. Zaakvoerster Inge heeft zelf ook al twee lingeriewinkels onder haar leiding: ééntje in Westrozebeke en een winkel in Hooglede-Gits. Beiden ook gelegen in West-Vlaanderen.

Onze missie

Met onze vier lingeriewinkels en webshop voor lingerie groeien we nog elke dag, en gaan we voor de beste persoonlijke service.
Inge haar missie: elke vrouw laten stralen door de beste lingerie tot bij haar te brengen. Dit ongeacht je pasmaat of voorkeur.
Bij Lingerie Marie kan je zowel lingerie voor grote maten kopen, als voor kleinere maten. En of je nu op zoek bent naar een beugel bh, een bh zonder beugel, een niet voorgevormde bh of een sportbh bij Lingerie Marie vind je het allemaal. 

Ontdek onze webshop

Ontdek ons team

Inge's team, of zoals we ze graag noemen, de 'Lingerie Mariekes': Nathalie, Veerle, Els, Cathy en Anniek proberen de klanten zo goed mogelijk te helpen in de boutiques en adviseren bij het vinden van de perfecte maat en pasvorm. Ilana adviseert de klanten online. Want niets is leuker, dan een vrouw laten stralen van zelfvertrouwen in haar favoriete setje! Samen vinden we vast de lingerie die jou perfect past. Neem hiervoor ook een kijkje naar onze tips bij een bh kopen en onze maten in nachtmode

Ontdek ons team

MJ_JADEI_CATALOG_0102766_OAI_0602760_OAI_SS24.jpg

Een nieuw setje, een nieuw badpak of een nieuwe pyjama geeft je body & mind een boost. En dat doet ons plezier, want klanten verwennen is ons leven. Met de juiste maat, kleur en pasvorm.

Ontdek onze webshop

“Je blijft terug komen bij Lingerie Marie voor onze service: hartelijk en persoonlijk en met heel veel kennis en liefde voor het vak.”

Help!
Ik weet niet welke maat ik heb.

Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg bij het kopen van een goede bh in de juiste maat!

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die jullie helpen bij het uitvoeren van de meting!

Ontdek ons assortiment

Ontdek ons breed aanbod aan lingerie, ondergoed, badmode en nachtmode. Voor dames, heren én kids.
Naast onze topmerken Marie Jo en Prima Donna, bieden we nog veel meer topmerken aan. Denk maar aan Chantelle, Dacapo en Marlies Dekkers. Met Marie Jo zit je altijd goed, maar ben je op zoek naar lingerie voor grote maten, neem dan zeker ook een kijkje naar onze collectie van Prima DonnaPrima Donna Twist en Empreinte
Op zoek naar een pyjama of een leuk huispak? Kies uit Tommy Hilfiger, Woody, Lords&Lilies en zoveel meer. Want een leuke Woody pyjama weet vast alle harten te veroveren. 

Ontdek onze webshop

Volg jij Lingerie Marie al op Instagram?

Volg jij Lingerie Marie al op Instagram?

Op de hoogte blijven van al onze nieuwtjes en trends in lingerie? Of op zoek naar leuke en trendy inspiratie? Volg Lingerie Marie dan op Instagram en blijf up-to-date!

Instagram