1
PD_MADISON_CATALOG_0162120_OAI_0562125_OAI_SS24.jpg

Prima Donna lingerie

Stijl heeft geen cupmaat

Elk seizoen creëren de Prima Donna designers nieuwe collecties, waarbij ze zich laten inspireren door de laatste modetrends en deze vertalen naar draagbare designs voor grotere cupmaten. Zo is Prima Donna lingerie gespecialiseerd in lingerie voor grote maten

Altijd met hetzelfde doel voor ogen: jou zelfverzekerd laten stralen in lingerie met een superieure pasvorm en een flatteuze, vrouwelijke look. Omdat je cupmaat je er niet van zou moeten weerhouden de lingerie van je dromen te dragen. 

Bekijk hier de Brochure voor winter 2023!

Revolutie

Revolutie

“Vóór de jaren negentig was lingerie voor vrouwen met een vollere boezem vooral functioneel en saai – de keuze reikte niet verder dan standaard kleuren en designs. Toen we PrimaDonna overnamen, braken we met alle regels en brachten we een ware revolutie teweeg in de lingeriebranche. We voegden meer kleur toe. We experimenteerden met materialen, trends en designs. We waren – en zijn nog steeds! – geobsedeerd door de perfecte pasvorm.” 

Liesbeth Van de Velde, Head of Design

Shop Prima Donna

“'De perfecte pasvorm is onze obsessie'”

Ain't no mountain high enough...

Ain't no mountain high enough...

In het PrimaDonna Lab zoeken de designers en technici de grenzen écht op, om de pittigste, vrouwelijkste en gewaagdste lingerie te creëren met een geweldige pasvorm in lingerie voor een grotere cupmaat.

Want bij PrimaDonna is er niets waar ze meer van genieten dan alle modetrends te vertalen naar draagbare lingerie voor vrouwen met een vollere boezem. 

Shop Prima Donna

Prima Donna Twist

Lingerie met lef, de perfecte combinatie van sensationele looks en ultiem comfort voor jouw grotere cupmaat: dát is de lingerie van PrimaDonna Twist! Benieuwd welke look het beste matcht met jouw stijl? 

PrimaDonna Twist pakt uit met een iets jongere look dan PrimaDonna. De pasvorm, de ondersteuning en het draagcomfort voor vrouwen met een grote boezem zijn net zoals bij PrimaDonna legendarisch, maar de speelse details maken de collecties net iets jeugdiger en frisser

Shop Prima Donna Twist