1
JadeiMarieJoBannerKlantentevredenheid.png

Hoe werkt de klantenkaart?

Ben je een nieuwe klant?

Bij iedere bestelling van niet-afgeprijsde artikelen ontvang je een korting van 5% (op de artikelprijzen) die je kan gebruiken bij je eerstvolgende bestelling.

Het enige wat je hoeft te doen om automatisch bij je volgende bestelling 5% korting te bemachtigen, is een account aanmaken. Maak hier je account aan.

Ben je een trouwe klant?

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op onze vorige webshop werkten we met spaarpunten. Je spaarde bij elke volgende bestelling 5% korting, die omgezet werd in spaarpunten. Die kon je opsparen en gebruiken wanneer je dit wou. Maar geen nood, de spaarpunten gaan niet verloren! Maak hier een nieuw account aan op de nieuwe webshop en gebruik het emailadres dat je op de vorige webshop ook gebruikte. Bij het registreren (niet inloggen, maar je moet je opnieuw registreren) worden de punten uit je vorig account automatisch gekoppeld aan je emailadres en omgezet in de korting die jij nog tegoed hebt!

Nadat je hebt kunnen genieten van deze korting op je allereerste bestelling op onze nieuwe lingerie webshop, krijg je steeds op je volgende bestellingen automatisch 5% korting. Let op: hiervoor moet je wel ingelogd zijn.

Door de wet van de privacy konden we helaas geen wachtwoorden of accountgegevens meenemen naar de nieuwe webshop. Heb je een vraag over een maat dat je eerder bestelde op de vorige webshop? Mail ons gerust op info@lingeriemarie.be. Wij kunnen dit voor jou opzoeken!