1
FelinaBanner.jpg

Je draagt het liefst een niet voorgevormde bh? We’ve got your back!

Bij Lingerie Marie vind je designer lingerie met de perfecte pasvorm. Zo bieden wij naast onze beugel bh's en voorgevormde bh's ook een mooie aanbod aan niet voorgevormde bh’s die super comfortabel zijn. Deze bh snit pronkt met je natuurlijke rondingen. De beugel en stevige pasvorm zorgen voor de ondersteuning die je nodig hebt. Vrouwen met een grotere cupmaat dragen het liefst een niet voorgevormde bh. Lingerie Marie biedt dan ook een ruim assortiment aan lingeriemerken voor grote maten, zoals Dacapo, Empreinte, Prima Donna en Prima Donna Twist

Vind een niet voorgevormde bh

Volle Cup Bh - Twist - Playa amor
Volle Cup Bh - Prima Donna - Novaro
Volle Cup Bh - Twist - Seville
Beugel Bh - Dacapo - Acapella
Volle Cup Bh - Twist - Maldives

Niet voorgevormde bh met beugel

Ben je op zoek naar een mooie, stevige bh? De niet voorgevormde bh met beugel ondersteunt je borsten door middel van een beugel onder de cups. De beugels worden in het stof gestikt aan de onderkant van de twee cups. Dit zorgt voor een ultieme ondersteuning van je borsten. De niet voorgevormde bh met beugel zorgt voor een mooie, ronde vorm van de borst.

Vind een niet voorgevormde beugel bh

Met of zonder vulling?

Of je nu kiest voor een niet voorgevormde bh, of een voorgevormde bh, hangt volledig van je persoonlijk draagcomfort af. Een voordeel aan een voorgevormde bh (met mousse vulling) is dat de tepel niet kan doorschijnen onder je kledij. Dit kan fijner zijn onder een strakke T-shirt of jurk.
Dat pakt niet weg dat deze minder of meer ondersteuning geeft. Door de beugels en de kwaliteit zijn zowel niet voorgevormde bh’s als voorgevormde bh’s in onze assortiment even stevig.