1

Dacapo lingerie, dat is Duits en degelijk

Dacapo is een Duits en degelijk merk. Dit Duitse lingeriemerk werd al opgericht in 1865. Eens je dit merk hebt geprobeerd en goedgekeurd, ga je niet snel meer veranderen.
Een Dacapo Bh biedt een uitstekende ondersteuning voor vrouwen met grotere borsten die de hele dag een mooi silhouet en veel comfort willen. Van sterk materiaal gemaakt en met een lange levensduur. Zo vormt Dacapo een prima lingeriemerk voor wie op zoek is naar lingerie voor grote maten

Shop een Dacapo bh

Molding Beugel Bh - Dacapo - Sempre
Voorgevormde Bh - Dacapo - Maggiore
Voorgevormde Bh - Dacapo - Libella
Voorgevormde Bh - Dacapo - Romanza
Voorgevormde Bh - Dacapo - Medley

Dacapo biedt een groot matenbereik

Van cup A tot cup I, en omtrekmaat (EUR) 65 tot (EUR) 110, gaat een Dacapo bh zeer ruim in z’n maten. Ideaal voor vrouwen die niet altijd de juiste maten weten te vinden in hun lingerie. Zowel in de bh’s met mousse (voorgevormde bh's) als in de beugel bh’s (niet voorgevormde bh's) heb je een grote keuze tussen maten. Heb je een grotere cupmaat en wil je ook hippe en modieuze lingerie dragen? Dan is Dacapo het ideale merk voor jou! 

Ontdek het matenbereik

Klassieke of keurrijke prints

Dacapo biedt comfortabele klassiekers met een fantastische pasvorm en dit in de beste materiaal kwaliteiten. Maar ook kleurrijke trends mogen niet ontbreken.
Elegante basic en trendy fashion lingerie dat je rondingen perfect tot zijn recht laten komen. BH’s met een bijzonder hoog draagcomfort voor elke dag met oog voor details.