1

Crossover Badpak in het Nova green

€ 205,00

Beschikbare kleuren

Badpak uit de Illusionists serie van Miraclesuit.
Een Miraclesuit badpak vormt, ondersteunt en sluit perfect op het lichaam aan. De perfecte pasvorm en de manier waarop het materiaal gesneden en genaaid is zorgen voor een comfortabel en zeker gevoel. Miratex, de exclusieve stof van de Miraclesuit badpakken, ondersteunt, geeft vorm en maakt je slanker. Miratex heeft drie maal meer “spandex” dan de doorsnee badmodestoffen waardoor het drie maal steviger is dan een gewoon badpak maar dan zonder de gebruikelijke stevige voeringen.

69% Nylon, 31% Lycra Spandex

Stof & onderhoud
Was je Miraclesuit na elk gebruik met de hand in koel, helder water en hang het te drogen. Gebruik geen chloorbleekmiddel. Niet strijken of in de droger drogen. Als u deze instructies volgt, verlengt u de levensduur van uw zwempak zodat u er nog langer van kunt genieten.

Pasvorm en maat
Wanneer u voor het eerst een Miraclesuit koopt, bestellen veel klanten een zwempak in hun gebruikelijke maat voor de meest comfortabele en slanke pasvorm. U kunt de maat vergroten afhankelijk van uw pasvorm, als u tussen twee maten in zit of als u een minder strakke pasvorm verkiest.

Ontdek de wondere wereld van Miracle Suit

Over het merk Miracle Suit

Gewikkeld in pure perfectie biedt Miraclesuit een zeer aparte pasvorm voor uw unieke vorm en combineert comfortabele controlestof die elke dag in of uit het water weerstaat. Het enige zwempak dat u in 10 seconden 10 pond lichter doet lijken, Miraclesuit zwemkleding levert pasvorm, vorm en functie om te pronken met uw prachtige rondingen - en uw zelfvertrouwen. Creëer direct definitie en accentueer uw hele vorm, krijg de juiste ondersteuning waar nodig en trim uw silhouet over de hele breedte. Gemaakt met LYCRA XTRA LIFE Spandex voor een langdurige pasvorm.

Meer over Miracle Suit

Help !
Ik weet niet welke maat ik heb

Heb je geen idee welke maat je moet kiezen? Of weet je niet zeker wat jouw maat nu precies is?
Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.
Lees hier onze tips om die te weten te komen!