1
Ontdek de wondere wereld van Miracle Suit...

Ontdek de wondere wereld van Miracle Suit...

De Miraclesuit-collectie is ontworpen om vrouwen van alle leeftijden en maten aan te spreken - er is iets voor iedereen en elk lichaam. Wanneer een vrouw haar Miraclesuit draagt, voelt ze zich zelfverzekerd en mooi: een viering van zichzelf.

Wat is het Mirakel?

Bij Miraclesuit geloven we in rondingen. Het Miraclesuit kenmerk van pasvorm, vorm en functie blijft de basis van de collectie. Met de nadruk op sterke printontwikkeling maken de vernieuwde silhouetten van Miraclesuit gebruik van innovatieve constructie en ontwerp.

Miraclesuit is het badpak dat het lichaam comfortabel omlijnt, vormt, afslankt en verstevigt zonder de bewegingen te beperken, zodat een vrouw meer tijd kan besteden aan ontspanning en minder tijd heeft om zich zorgen te maken over hoe ze eruit ziet in een badpak. Miraclesuit begint met de unieke en innovatieve stof, Miratex®, die meer dan twee keer zoveel LYCRA® en drie keer zoveel houdkracht heeft als elk ander badpak. Wanneer een vrouw een Miraclesuit aantrekt, lijkt ze ‘10 pounds’ lichter in ‘10 seconden’ - de tijd die ze nodig heeft om het aan te trekken. Dat is dé slogan van Miraclesuit. Miracle badmode is dan ook de perfecte zwemkleding voor grote maten

De technologie achter MiracleMiratex is een speciaal ontwikkelde hybride stof met het werkelijk unieke vermogen om een vrouw comfortabel te vormen. De exclusieve combinatie van hoge stretch en hoge modulus (vormgevende kracht) levert niet alleen de belofte van 10 lbs (=5kg) lichter in 10 seconden® aan de consument wanneer het pak voor het eerst wordt aangetrokken, maar de stof en de pasvorm maken de belofte ook de hele dag waar, of ze nu luiert, zwemt of zelfs strandyoga beoefent.

Miratex heeft nog steeds minstens 150% stretch in alle richtingen om een echte tweede huid te worden. Dankzij de gebruikte vezels en de hybride constructie absorbeert Miratex-stof 48,3% minder water in de eerste vijftien minuten dan standaard zwemkledingstoffen. Miratex blijft droger. De chloorbestendigheid is sterk verbeterd in combinatie met LYCRA®, waardoor de duurzaamheid van een Miraclesuit nog verder toeneemt.

Ontdek ons aanbod Miracle Suits

ALGEMENE TIPS

De juiste maat kiezen

Bij de eerste aankoop van een Miraclesuit bestellen veel klanten een zwempak in hun gebruikelijke maat voor de meest comfortabele en afslankende pasvorm.

Een maatje groter is aan te raden afhankelijk van uw pasvormvoorkeur, als u tussen twee maten in zit of als u een minder strakke pasvorm verkiest.

In uw zwempak stappen

Stap in de beenopeningen en schuif uw zwempak omhoog, zorg ervoor dat u het pak vanaf de onderkant naar boven trekt (trekken vanaf de bovenkant of bandjes maakt dit proces veel lastiger). Plaats de bandjes over uw schouders en pas ze aan. Het kost een paar extra stappen om in een Miraclesuit te komen, maar als u er eenmaal in zit, zult u het wonder waarderen.

Zorg voor uw zwempak

Na elk gebruik wast u uw Miraclesuit met de hand in koel, helder water en hangt u het te drogen. Gebruik geen chloorbleekmiddel. Niet strijken of drogen in de droger. Als u deze instructies volgt, verlengt u de levensduur van uw zwempak zodat u er nog langer van kunt genieten.

Investeren in een kwaliteitsmerk

Beschouw zwemkleding als een investering en een essentieel onderdeel van uw garderobe. Wanneer u een zwempak koopt, kies dan altijd een product van goede kwaliteit dat de test van tijd, prestaties en duurzaamheid zal doorstaan.

“Miraclesuit biedt volledige lichaamscontrole die het lichaam afslankt, vormt en flatteert.”

Finding your fit

Schouderbandjes
Kunt u uw duim comfortabel onder de riem steken? Zo niet, dan is het pak te klein. Als de bandjes van de schouders glijden of los aanvoelen, probeer dan een kleinere maat of een ander model.

Rugpand – Achterkant – Okselcontrole - kruiscontrole

Sneden of bobbels? Probeer een ander model of een grotere maat. Uitgezakt of hangend? Probeer een kleinere maat.

BH

De borsten moeten de BH opvullen. Als er sprake is van te veel ruimte of gebrek aan steun, probeer dan een kleinere maat of een andere stijl. Het juiste pak geeft steun, scheiding en bedekking.

De echte test is bewegen... Armen optillen, draaien, buigen, hurken, op en neer springen!
Zorg ervoor dat het pak zit waar het hoort te zitten en nog steeds goed aanvoelt.