1

Voorgevormde Balconnet Bh in het Shimmering bronze

€ 99,95

Deze balconette-bh creëert een subtiel decolleté door de comfortabele en ondersteunende pasvorm. De lingerie is gemaakt van glanzende microvezelstof met een all-over digitale print. Digitaal printen is een duurzamere manier van printen die 50-60 liter water per meter stof bespaart. De print wordt voortgezet op de geweven schouderbanden. Deze glinsterende bronzen bh heeft sexy bandjes boven de cups om je rondingen te omlijsten. Een strikje en hanger in de vorm van een dansschoentje in het midden van je decolleté maken het ontwerp af.

Heb je geen idee welke maat je hebt? Lees hier onze tips om die te weten te komen!

Wat is mijn bh maat?

Materiaal: 82% nylon 18% elasthaan

Wasvoorschriften: beperkt programma, max. temperatuur 30°C, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in droogtrommel


Ontdek de wereld van Marlies Dekkers ‘Dame de paris' serie

Ontdek deze serie

Help !
Ik weet niet welke bh maat ik heb

Hoe kies je de juiste bh-maat? Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die je helpt bij het uitvoeren van de meting!