1

Avero Strapless Beha in het Wit

€ 94,90

Beschikbare kleuren

Strapless bh met gladde mousse cups. Je kunt de strapless bh ook mét de madeliefjes-schouderbandjes dragen: recht of als halter (met uitzondering van de 'Tiny' kleuren). Op de rug van de bh is een silicone bandje aangebracht, zodat de bh altijd mooi op z'n plaats blijft en voldoende steun biedt.

Heb je geen idee welke maat je hebt? Lees hier onze tips om die te weten te komen!

Wat is mijn bh maat?

Niet bleken
Geen professionele reiniging
Niet trommeldrogen
Niet strijken
30°C beperkt programma
Elastaan 10%, Polyamide 49%, Polyester 41%

Ontdek de wereld van Marie Jo ‘Avero' serie

Ontdek deze serie

Over het merk Marie Jo

Bekijk hier de brochure voor zomer 2024!
Het Belgische lingerielabel Marie Jo creëert perfect passende lingerie waarin vrouwen zich zelfverzekerd en empowered voelen, de hele dag door – wat er ook op hun pad komt! Het effect van lingerie die goed zit en er fashionable uitziet is, merk je meteen: het is als jouw invisible force onder je kledij. In de juiste lingerie kan je de wereld aan. In de originele, stijlvolle ontwerpen wordt gespeeld met verrassende details en verfijnde materialen geïnspireerd door kunst, architectuur en design. Elke Marie Jo-bh heeft een geweldige pasvorm, die ongekend comfortabel zit en elk type borst flatteert. Van ingetogen lingerie-essentials tot uitgesproken eyecatchers, Marie Jo heeft de perfecte lingerie match voor elke mood en gelegenheid.

Meer over Marie Jo

Help !
Ik weet niet welke bh maat ik heb

Hoe kies je de juiste bh-maat? Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die je helpt bij het uitvoeren van de meting!