1

Niet Voorgevormde Balconnet Bh | Cup D-f in het Sparkly mocha and bronze beige

€ 99,95

Geef je look wat pit met deze gouden niet-voorgevormde balconette bh met beugels. De allover mix van wilde dierenprints met een sprankelende afwerking maakt deze zachte bh tot een pittig maar glamoureus item. Met een maatboog van cup D tot F (D tot DDD/F) is deze bh speciaal gemaakt voor vrouwen met een grotere cupmaat. Door de bijzondere vormgeving van de cups heeft deze beugel bh geen vulling, maar geeft hij je de juiste hoeveelheid ondersteuning voor een natuurlijk decolleté. Tussen de cups zie je een goudkleurig ornament met daarop een leeuw omringd met emaille in een bijpassende bronstint. Durf je wilde kant te ontdekken!

Heb je geen idee welke maat je hebt? Lees hier onze tips om die te weten te komen!

Wat is mijn bh maat?

Materiaal: 81% nylon 5% spandex 14% metaalvezel

Wasvoorschriften: beperkt programma, max. temperatuur 30°C, kleuren gescheiden houden, gebruik een waszakje, niet bleken, niet strijken, niet chemisch reinigen, niet in droogtrommel

Ontdek de wereld van Marlies Dekkers ‘Space odyssey' serie

Ontdek deze serie

Help !
Ik weet niet welke bh maat ik heb

Hoe kies je de juiste bh-maat? Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die je helpt bij het uitvoeren van de meting!