1

Ontdek de legendarische fit van Marie Jo Avero

Met een bewezen ‘perfect fit’ is de Marie Jo Avero bh dé bestseller van alle Marie Jo bh’s. Zowel de pasvorm als het hoge fashion gehalte maken van Marie Jo Avero de ultieme topper dat niet mag ontbreken in jouw lingerielade.
Wist je dat: wereldwijd elke minuut minstens één Marie Jo Avero over de toonbank gaat?

Shop Marie Jo Avero

Ruitjesstof en madeliefjes

De iconische ruitenstof van Marie Jo Avero komt elk seizoen terug en kent geen vervaldatum. Het is subtiel en bovendien glad onder eender welke outfit. Of je nu kiest voor de voorgevormde bh met hartvorm, de balconnet bh, de push up bh of de niet voorgevormde beugel bh, in elke snit komt het ruitjesmotief subtiel terug.

De legendarische schouderbandjes met madeliefjesbroderie maken de Marie Jo Avero bh helemaal af. De bloemenbroderie verovert elk seizoen opnieuw het hart van miljoenen vrouwen. Het is een speels en leuk detail dat zeker mag gezien worden onder jouw outfit. Lief en powerful tegelijkertijd! Ontdek lingeriemerk Marie Jo en waarom dit topmerk de favoriet is van menig vrouw. Ook de Marie Jo Jane collectie verdient zeker een kijkje in ons Marie Jo aanbod. 

Bekijk hier de legendarische print

Marie Jo Avero

De trendkleurtjes van Marie Jo Avero zijn dit najaar 'Tiny Jade' en ‘Wild Ginger’. Deze warme gloed komt tot z’n recht onder elke winteroutfit. Deze powerlook met de retro vibes is alles wat je nodig hebt om de winter door te komen. Time to shine!