1
Fashion for Think Pink x FortyFour x Lingerie Marie

Fashion for Think Pink x FortyFour x Lingerie Marie

Op vrijdagavond 8 maart 2024, organiseren FortyFour en Lingerie Marie samen met studenten Eventmanagement van VIVES Hogeschool Fashion for Think Pink: een modeshow ter ere van vrouwelijkheid en solidariteit in de strijd tegen borstkanker.

Inspirerende verhalen en krachtige boodschappen

De modeshow belooft de nieuwste trends in kledij en lingerie te onthullen, Naast de schitterende modeshow, zullen inspirerende verhalen van vrouwen die borstkanker hebben overwonnen, de avond verrijken. Deze verhalen getuigen van veerkracht, doorzettingsvermogen en de onschatbare waarde van steun en solidariteit. Door het delen van deze verhalen willen we niet alleen ontroeren, maar ook bewustwording creëren over dit belangrijke onderwerp, en mensen aanmoedigen om samen de strijd tegen borstkanker aan te gaan.

Borstkankeronderzoek -en ondersteuning

Bij de Fashion for Think Pink modeshow draagt elke bezoeker direct bij aan de strijd tegen borstkanker. De opbrengst van het evenement wordt volledig ingezet voor onderzoek, bewustwording en ondersteuning van programma's die levens redden en levens veranderen. Door samen te komen en onze krachten te bundelen, kunnen we een verschil maken in het leven van mensen die getroffen zijn door deze ziekte, en een hoopvolle toekomst creëren waar borstkanker geen bedreiging meer vormt.

“Borstkanker raakt iedereen. Laten we samen vechten, steunen en omarmen in de strijd tegen borstkanker.”

Anita Care: Ondersteuning voor vrouwen met borstkanker

Een opvallende aanwezigheid op het evenement is Anita Care, een merk dat gespecialiseerde lingerie biedt voor vrouwen die geconfronteerd worden met borstkanker en borstoperaties. Hun prothesebh's bieden niet alleen fysieke ondersteuning, maar ook een bron van comfort en zelfvertrouwen voor vrouwen die door deze uitdagingen heen gaan. 

Mis deze kans niet om te stralen in roze, je hart te laten spreken voor anderen en bij te dragen aan een wereld waar borstkanker geen bedreiging meer vormt. Koop je tickets nu en laat zien dat mode en solidariteit hand in hand gaan in de strijd tegen borstkanker.