1
Samen op weg naar groenere post en pakjes.

Samen op weg naar groenere post en pakjes.

Samen met Bpost reduceren we volop de CO₂-uitstoot van pakjes. En jij draagt je steentje bij, gewoon door je pakjes via Bpost te laten leveren!

CO₂-mpenseren met het Ghana Cookstove Project

Samen met Bpost reduceren we volop de CO₂-uitstoot van pakjes. De uitstoot die er nog wel is voor onze verzendingen, compenseren we met onze steun aan het Ghana Cookstove Project.

KOOLSTOFKREDIETEN ERKEND DOOR GOLD STANDARD
Het Ghana Cookstove Project is Gold Standard gecertificeerd. De Gold Standard is in 2003 door het WWF en andere
internationale NGO's in het leven geroepen om ervoor te zorgen dat projecten die de koolstofuitstoot verminderen, het hoogste niveau van integriteit bezitten en ook bijdragen aan duurzame ontwikkeling.

Dat Gold Standard-gecertificeerde initiatief van CO2logic voorziet Ghanezen van kookfornuizen, en redt zo hun bossen.

Minder kilometers dankzij 'MijnVoorkeuren'

Vandaag kies je al uit meer dan 2800 Afhaalpunten. Tegen 2030 streven we naar 4000 Afhaalpunten. Zo vind jij, waar je ook bent, altijd een Afhaalpunt dichtbij als je lingerie online koopt in de webshop van Lingerie Marie. Daarnaast blijf je natuurlijk ook steeds welkom in onze vier lingeriewinkels

Elke dag een stapje groener

Bij Bpost doen ze er alles aan om je pakjes en post zo groen mogelijk te leveren. Door enerzijds te investeren in elektrische wagens, zonnepanelen, slimme routes en duurzame afhaalopties. Maar ook door continu te vernieuwen. Zo zorgen ze met Ecozones voor duurzame stadslogistiek, compenseren ze de CO2-uitstoot voor de volle 100% en zetten ze stevig in op herbruikbare verpakkingen.