1
Zomerse vibes: ontdek onze badmode collecties met verrassende prints en stoffen!

Zomerse vibes: ontdek onze badmode collecties met verrassende prints en stoffen!

Kies je favoriete bikini of badpak uit de collecties van Marie Jo Swim, Prima Donna Swim, Chantelle Beach, Andres Sarda, Liu Jo, … en maak je look compleet met het perfecte accessoire!

Zomer: tijd voor pauze en ontspanning!

Met de juiste badmode heb je alles bij om er een geslaagde vakantie van te maken. In de nieuwste collecties ontdek je badmode om te stralen op het strand, aan het zwembad of in de cocktailbar. Ontdek frisse en felle kleuren in combinatie met verrassende prints en stoffen. Hét geheim? Mix en match je bikini of badpak met de ideale accessoires.

Ontdek de nieuwste swimwear

It's a perfect fit!

Om je de perfecte pasvorm te garanderen, zal je de bikini’s, badpakken en tankini’s vaak terugvinden in cups en omtrekmaten. Je mag dan ook zowel voor de lingeriemerken als voor de badmodemerken dezelfde maat nemen zoals je gewoon bent. Doordat de maten dezelfde zijn, kan je vertrouwen op je favoriete bh stijl voor je badmode, of andersom. Welke je ook kiest, met de juiste pasvorm die past bij jouw stijl en look voel je je extra zelfzeker. Dubbel genieten op het strand of aan het zwembad!

Vind jouw favoriete pasvorm terug

“How to get a bikini body: Step 1: wear a bikini!”

Done

De juiste accessoires

Het juiste accessoire maakt je ‘Swim’ look compleet. In onze collecties ontdek je korte en lange jurken, hemden, rokken en pareo’s die je met je bikini of badpak kan mixen en matchen. Met deze accessoires, die je vaak gewoon als kledij kunt dragen, ben je gewapend tegen hevige zonnestralen of frisse briesjes. Bovendien bepaal je zelf welke natuurlijke vormen je wil accentueren. Zo voel jij je deze zomer overal goed in je vel! Bij Lingerie Marie shop je vast de leukste strandaccessoires die perfect bij je Marie Jo Swim bikini of Prima Donna Swim badpak passen.