1
Lingerie Marie kiest voor een volledige nieuwe stijl

Lingerie Marie kiest voor een volledige nieuwe stijl

Lingerie Marie werd dit najaar in een nieuw jasje gestoken! Zowel ons logo als webshop werden volledig vernieuwd.

Nieuw logo

Zag je ons nieuw logo al? Dit logo wordt in de loop der maanden ook in de winkels vernieuwd.

Het roosje is een verwijzing naar de start van zaakvoerster Inge Foulon, die Lingerie Marie overnam.
Inge had voor de overname van Lingerie Marie al twee winkels, die Lingerie Camelia heetten. Camelia komt van de 'Camelia' bloem. De bloem verwijst naar de vrouw: zacht en broos als een roosje, maar met hier en daar een doorn. Die doorn staat voor vrouwelijke pittigheid. Daarnaast is de man van Inge ook tuinaannemer. Vandaar een link met de bloem.

Desondanks de naam niet meer 'Camelia' is, wilden we toch een Camelia touch behouden en kozen we voor het roosje in het logo.

Ons kortingssysteem verandert!

Ben je een nieuwe klant?

Bij iedere bestelling van niet-afgeprijsde artikelen ontvang je een korting van 5% die je kan gebruiken bij je eerstvolgende bestelling!

Ben je een trouwe klant?

Dan hebben we goed nieuws voor jou! Op onze vorige webshop werkten we met spaarpunten. Je spaarde bij elke volgende bestelling 5% korting, die omgezet werd in spaarpunten. Die kon je opsparen en gebruiken wanneer je dit wou. Maar geen nood, de spaarpunten gaan niet verloren! Registreer je op de nieuwe webshop (niet inloggen, maar opnieuw registreren) en gebruik het emailadres dat je op de vorige webshop ook gebruikte. Bij het registreren worden de punten uit je vorig account automatisch gekoppeld aan je emailadres en omgezet in de korting die jij nog tegoed hebt!

Nadat je hebt kunnen genieten van deze korting op je allereerste bestelling op de nieuwe webshop, krijg je steeds op je volgende bestellingen automatisch 5% korting. Is dat niet tof?

Meer info

“'Online shoppen wordt een feestje'”

Nieuwe webshop

Een tiental jaren geleden begon Lingerie Marie met een webshop. Toen was dit voor velen nog héél nieuw en ongekend. Vooral in onze branche. Want zeg nu zelf: Lingerie online kopen? Dat doe je toch beter in een winkel?

Klopt! Of toch deels. Ken je jouw maten totaal niet? Wens je opgemeten te worden en samen te zoeken naar de perfecte snit, dan ga je inderdaad best langs in één van onze lingeriewinkels.

Maar ken je jouw maat, snit en favoriete merk? Dan wordt online shoppen in onze webshop een feestje. Doordat we online de volledige collecties aanbieden, kan je relaxed je nieuwe setje kiezen.

Lingerie Marie groeit in de loop der jaren. Daarom werd het tijd om de online shop in een nieuw jasje te steken. We gaan voor een verfijnde, zachte en luxueuze look. Ook wordt het navigeren veel gemakkelijker en duidelijker. Zo kan je in de lingeriewinkel van Lingerie Marie steeds snel je favoriete lingeriemerken shoppen