1
Het belang van een goeie sport bh

Het belang van een goeie sport bh

Hoe herken ik een goede sport bh? We willen vrouwen met een grotere cupmaat een goed gevoel geven met mooie en comfortabel ondersteunende lingerie, op elk moment. Dus ook tijdens het sporten.

Sporten

Hou je van sporten? Super! Dat is goed voor je gezondheid. Maar onderschat dan nooit het belang van een goede sport bh, belangrijk van A-cup t.e.m. I-cup. Een goede sport bh absorbeert 75-80 procent van de schokken tijdens het sporten. Een gewone bh absorbeert 35-40 procent van de schokken.

Een sport-bh voorkomt een boel ongemakken

Draag altijd een stevige sportbh tijdens je work-outs – zeker als je een grotere boezem hebt. Hou je het toch bij een gewone bh? Dan kamp je al snel met:

  • nek- en rugpijn
  • pijnlijke borsten
  • permanent beschadigd borstweefsel
  • op termijn: een minder stevige boezem

Investeren in kwaliteitsvolle sportlingerie is dus een slimme zet. Je houdt niet alleen je lichaam gezond – je beschermt ook je borsten. En dat verdienen ze! Onze sport BH's zijn speciaal ontworpen voor vrouwen met een grotere cupmaat.

Ontdek sport bh's

Wist je dat...

...een borst is geen spier. Eenmaal die verslapt door minder goeie ondersteuning tijdens het sporten, kan je die niet meer steviger maken. Sporten met een goede sport bh is dus de enige goede oplossing voor een mooie strakke boezem!

Goede sport bh’s bestaan uit speciale materialen die snel vocht afvoeren. Ze hebben brede schouderbandjes van zacht materiaal voor extra comfort.

Kies voor een voorgevormde sport bh of zonder mousse, wat jij het comfortabelst in bent. Lingerie Marie biedt een ruime keuze aan sport bh's zodat jij steeds kan kiezen voor een sport bh die best bij je past. Ons aanbod biedt onder meer keuze uit Empreinte sport bh's, maar ook sport bh's van Prima Donna Sport en Anita

“Shake your body, NOT your boobs!”

Sportaccessoires

Naast een goede sport bh, heb je ook goeie sportkledij nodig!
Prima Donna heeft een supercomfy sportlegging en tanktop ontworpen. Stijlvol zwart en vochtopnemend.