1
Eindejaarsacties

Eindejaarsacties

Terwijl we het einde van het jaar naderen, bereiden we ons voor op de feestdagen met een overvloed aan leuke eindejaarsacties. Dit betekent dat er allerlei kansen zijn om geweldige prijzen te winnen. Wie weet val jij deze maand wel in de prijzen!

Eindejaarsactie Ieper en Wervik

Ieper:
Win je kerstaankopen terug in de vorm van een 
Ieperse kadobon. De prijzenpot bestaat uit 14 Ieperse kadobonnen voor een totaalbedrag van 7.500 euro. Het enige dat jij moet doen is je kassaticket van je aankopen bij Lingerie Marie in de vaas op onze toonbank deponeren (en een kaarsje branden dat je bij de gelukkigen behoort).

Wist je dat de handelaars en horeca in de Boterstraat van Ieper de handen in elkaar slaan en zo in december de Warmste Straat worden? Doe je kerstaankopen op volgende dagen in december: 9, 10, 16, 17, 23 of 24 december. Ontvang een bon van 1 euro (of meer afhankelijk van je aankopen) en consumeer ze bij de deelnemende horeca.

Wervik:
Het loont de moeite om je aankopen ook in Wervik lokaal te doen. Lingerie Marie deelt 
lotjes uit aan elke kopende klant. Met de eindejaarsactie valt maar liefst een prijzenpot van 13.000 euro aan cadeaubonnen te winnen! Elke week kunnen klanten van Lingerie Marie een bon van 40 euro. Er zijn 3 trekkingen: 11 en 18 december, en 10 januari. Kom vlug die cadeautjes scoren!

Eindejaarsactie Westrozebeke en Gits

Westrozebeke:
Bij elke aankoop ontvang je lotjes waarmee je waardebonnen kan winnen. De prijzenpot bevat meer dan 15.000 euro! Maar wat weten we zeker: bij Lingerie Marie by Camelia verdelen we al zeker 2 bonnen van 100 euro en 3 flessen champagne. Hou dus zeker je lotjes bij en wie weet win je 100 euro of meer!

Gits:
Bij elke aankoop in onze winkel in Gits maak je vanaf 1 december kans op een geschenkbon van 100 euro van Lingerie Marie by Camelia. Je hoeft enkel te raden hoeveel tandenborstels er in de vaas in de winkel in Gits zitten. Als dat niet gemakkelijk is! Kom snel langs en tel.

Kom shoppen bij Lingerie Marie!

Dit eindejaar bij Lingerie Marie: geweldige kortingen, perfecte pasvormen en stijlvolle selecties. Verwen jezelf of verras iemand speciaals met onze feestelijke aanbiedingen. Vind de ideale lingerie voor elke lichaamsvorm en maak deze feestdagen extra speciaal met Lingerie Marie!