1
De Week van de Belgische Mode

De Week van de Belgische Mode

Bij Lingerie Marie houden we van mode en zijn we trots op onze Belgische merken. Daarom richten we de schijnwerpers tijdens de Week van de Belgische Mode op enkele van onze favoriete Belgische merken: Marie Jo, PrimaDonna en Woody.

Marie Jo: Elegantie en comfort samengebracht

Marie Jo is een Belgisch lingeriemerk dat bekend staat om zijn elegante ontwerpen en fantastisch comfort. Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail en pasvorm. Of je nu op zoek bent naar verfijnde kanten bh's, comfortabele slips of luxueuze loungewear, Marie Jo heeft het allemaal. 

Dit merk heeft al tientallen jaren een plaatsje in de harten van vrouwen over de hele wereld veroverd. Het lingerielabel Marie Jo creëert elegante en perfect passende lingerie waarin vrouwen zich zelfverzekerd voelen, de hele dag door! 

PrimaDonna en PrimaDonna Twist: Prachtige lingerie die perfect zit

PrimaDonna en PrimaDonna Twist, het zustermerk van Marie Jo, is gespecialiseerd in bh's met een perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat. 100% fashion met comfy fits, pittige prints, funky twists en elegantie.

Met een uitgebreide selectie van stijlen en maten, biedt PrimaDonna de ondersteuning en comfort die elke vrouw verdient, en dit in een prachtige stijl. Dagelijkse essentials of verleidelijke lingerie, bij PrimaDonna zit je aan het juiste adres. Prachtige lingerie die perfect zit om je zelfvertrouwen te boosten. 

“Fier op eigen merk”

Woody: Comfort voor het hele gezin

Woody is een Belgisch merk dat staat voor comfortabele nachtkleding en loungewear voor het hele gezin. Als we denken aan Belgische nachtmode, dan is Woody top-of-mind. Woody biedt al 30 jaar kleurrijke pyjama's van de beste kwaliteit. Als een van de weinigen binnen het Belgische modelandschap heeft Woody de productie van zijn collecties 85% in eigen beheer. Zo garanderen ze ethische productie, en hebben ze controle op de materialen, kwaliteit en natuurlijk ook de werkomstandigheden.

Met zachte stoffen en leuke prints, is Woody de perfecte keuze voor gezellige avonden thuis. Van pyjama's tot badjassen, Woody heeft alles om je ontspannen te voelen en er tegelijkertijd geweldig uit te zien.