Retour 14 dagen

We hopen steeds dat je je fantastisch voelt in de aangekochte lingerie. Maar is de bestelling toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Dan kan je ons die terugsturen via onderstaande procedure. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd, te rekenen vanaf de dag van de levering.

Stuur ons een mail waarin je ons laat weten welke artikelen je wil retourneren. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een omruilcode. Bij het afrekenen van je nieuwe bestelling vul je deze code in. Het reeds betaalde bedrag wordt dan automatisch verrekend.

Stop het artikel dat je wil retourneren in zijn originele verpakking en in een kartonnen doos om deze verpakking niet te beschadigen.

Vermeld ons adres (Boterstraat 38, 8900 Ieper) op de doos en geef deze af aan het loket van de pakjesdienst van jouw keuze.  (postpunt, postkantoor, UPS Access point,…)  Je nieuwe pakje wordt verzonden van zodra we het om te ruilen artikel ontvangen hebben. Helaas kunnen we geen gratis retour aanbieden.

 

Wat zijn de retourvoorwaarden:

  • het artikel ontvangen we in zijn originele staat, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.
  • Het artikel ontvangen we in zijn originele verpakking en in een kartonnen doos om de originele verpakking niet te beschadigen.

Als je dat wilt, kunnen we ook het aankoopbedrag terugstorten. Terugbetaling kan tot 14 dagen na levering van je pakje. Het aankoopbedrag van artikelen met korting vergoeden we altijd met een tegoedcode.