Retour 14 dagen

We hopen steeds dat je je fantastisch voelt in de aangekochte lingerie. Maar is de bestelling toch niet helemaal wat je er van verwacht had? Dan kan je ons die terugsturen via onderstaande procedure. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd, te rekenen vanaf de dag van de levering.

We bieden helaas geen gratis retourzendingen aan. Voor de retour brengen wij een kleine vergoeding in rekening (€5,95 voor België, €7,95 voor Nederland), die wordt verrekend met de terugbetaling of omruilcode. Dit doen we om de verzend- en milieukosten te dekken. Probeer onnodig retouren daarom indien mogelijk te voorkomen.

Stuur ons een mail waarin je ons laat weten welke artikelen je wil retourneren. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar je bent hiertoe niet verplicht.

Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met een omruilcode. Bij het afrekenen van je nieuwe bestelling vul je deze code in. Het reeds betaalde bedrag wordt dan automatisch verrekend.

Als je dat wilt, kunnen we ook het aankoopbedrag terugstorten. Terugbetaling kan tot 14 dagen na levering van je pakje. Zoals hierboven vermeld brengen wij een kleine vergoeding in rekening, die wordt verrekend met de terugbetaling of omruilcode die je van ons ontvangt.

Stop het artikel dat je wil retourneren in zijn originele verpakking en in een kartonnen doos om deze verpakking niet te beschadigen. Kleef de retoursticker die je van ons ontvangt per mail op de doos en breng hem naar het loket van je dichtstbijzijnde postkantoor.

 

Wat zijn de retourvoorwaarden:

  • het artikel ontvangen we in zijn originele staat, ongedragen, ongewassen en onbeschadigd.
  • Het artikel ontvangen we in zijn originele verpakking en in een kartonnen doos om de originele verpakking niet te beschadigen.

Het aankoopbedrag van artikelen met korting vergoeden we altijd met een tegoedcode.