Prima Donna Award winner

Onze unieke service werd bekroond met de prestigieuze Prima Donna Award, zeg maar de ‘Oscar van de lingerie’.
Deze prijs bekroont de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice in Nederland, België en Duitsland. En daar zijn wij heel blij mee, want er is niets mooiers dan een vrouw die straalt in de juiste lingerie. Dat kan je écht gelukkig maken.

Deze bekroonde vakkennis uit onze ‘echte’ winkel is jouw garantie op persoonlijk lingerieadvies. Ook online! Via mail of via onze handige live chat, via een privébericht op onze facebookpagina of telefonisch op 0477 81 04 72! Ontdek bij ons het geheim van de allerbeste lingeriestyling van België.

     

Voor de Prima Donna Award moet de winnaar aan strenge criteria voldoen. Drie keer per jaar krijgen we een anonieme mystery shopper over de vloer, van een onafhankelijk testbureau. Iemand die zich voordoet als een gewone klant dus, om ons lingerieadvies en onze aanpak op elk puntje te controleren. Hiervoor haalden we de maximumscore.

Daarnaast heb je bij Lingerie Marie extra veel keuze aan stijlen en modellen.  Lingerie Marie is de nummer 1 webboetiek voor lingerie van de Belgische toplingeriemerken Marie Jo en Prima Donna. De volledige nieuwste collecties beha’s (A tot J cup!) en slips, sport bh’s, corrigerend ondergoed en bruidslingerie van deze merken vind je online bij ons. Wil jij snel en van bij je thuis, de collecties van Marie Jo l’Aventure en Prima Donna Twist shoppen? Ook dat kan. Net zoals je jezelf kan verwennen met keuze uit de volledige collectie bikini’s, badpakken, tankini’s en strandaccessoires van Prima Donna Swim.