Prima Donna Award

Onze unieke service werd reeds 2 maal bekroond met de prestigieuze Prima Donna Award, zeg maar de ‘Oscar van de lingerie’.
Deze prijs bekroont de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. En daar zijn wij heel blij mee, want er is niets mooiers dan een vrouw die straalt in de juiste lingerie. Dat kan je écht gelukkig maken. 

Deze bekroonde vakkennis uit onze ‘echte’ winkel is jouw garantie op persoonlijk lingerieadvies. Ook online! Via mail of via onze handige live chat, via een privébericht op onze facebookpagina of telefonisch op 0475 29 82 55! Ontdek bij ons het geheim van de allerbeste lingerie styling van België.

                    

Voor de Prima Donna Award moet de winnaar aan strenge criteria voldoen. Drie keer per jaar krijgen we een anonieme mystery shopper over de vloer, van een onafhankelijk testbureau. Iemand die zich voordoet als een gewone klant dus, om ons lingerieadvies en onze aanpak op elk puntje te controleren. Hiervoor haalden we de maximumscore.

Daarnaast heb je bij lingerie Marie extra veel keuze aan stijlen en modellen.  Lingerie Marie is de nummer 1 webboetiek voor lingerie van de Belgische top lingeriemerken Marie Jo en Prima Donna. De volledige nieuwste collecties beha’s (A tot J cup!) en slips, sport BH’s, corrigerend ondergoed en bruidslingerie van deze merken vind je online bij ons. Wil jij snel en van bij je thuis, de collecties van Marie Jo l’Aventure en Prima Donna Twist shoppen? Ook dat kan. Net zoals je jezelf kan verwennen met keuze uit de volledige collectie bikini’s, badpakken, tankini’s en strand accessoires van Prima Donna Swim en Marie Jo Swim.

En jouw keuze wordt steeds groter. Nieuw in ons online lingerie aanbod zijn de merken Andres Sarda, Lise Charmel, Empreinte, Antigel, Eprise, Sapph en Marlies Dekkers.

Nieuw in ons slaapmode en loungewear aanbod: Woody en Twin Set