De nummer 1 webboetiek voor lingerie.

Lingerie Marie is de nummer 1 webboetiek en officieel verdeelpunt voor lingerie van de Belgische toplingeriemerken Marie Jo en Prima Donna. De volledige nieuwste collecties bh's (A tot J cup!) en slips, sport bh’s, corrigerend ondergoed en bruidslingerie van deze merken vind je online bij ons. Wil jij snel en van bij je thuis, de collecties van Marie Jo l’Aventure en Prima Donna Twist shoppen? Ook dat kan. Net zoals je jezelf kan verwennen met keuze uit de volledige collectie bikini’s, badpakken, tankini’s en accessoires van Prima Donna Swim en Marie Jo Swim.

Een nieuw setje of bikini geeft je body en mind een boost. Nog meer plezier beleef je als je eender waar of wanneer kan kiezen uit de volledige collecties van deze toplingeriemerken. Niets leuker dan daarna in spanning uit te kijken naar de levering van je pakje: aan huis of op kantoor, in een afhaalpunt of in een automaat. Of kom jouw pakje afhalen in één van onze winkels. Zoals jij het zelf wenst.
En jouw keuze wordt steeds groter. Ook in ons online lingerie-aanbod zijn o.a de merken Empreinte, Marlies Dekkers, Andres Sarda, Dacapo, Chantelle, Passionata, ...

35

Met meer dan 35 jaar ervaring uit onze lingerieboetiek
staan wij klaar om jou óók online met plezier

en vakkundig advies verder te helpen.

Trots op onze Prima Donna Award

Iedereen in ons team volgde de opleiding tot erkend lingeriestyliste. Er zijn maar een aantal erkende Lingerie Styling-speciaalzaken in België, en wij behoren hier toe.

Bovendien werd onze unieke service voor de tweede maal extra bekroond met de prestigieuze 
Prima Donna Award, zeg maar de ‘Oscar van de lingerie’. Deze prijs bekroont de lingeriespeciaalzaak met de beste paskamerservice in Nederland, België en Duitsland.

En daar zijn we heel blij mee, want er is niets mooiers dan een vrouw die straalt in de juiste lingerie. Dat kan je écht gelukkig maken. Met deze vakkennis uit onze 'echte' winkel, kunnen we je ook online perfect helpen met al je vragen.

Ook won het merk 'Prima Donna' de Intima Best Boutique Brand Award. Deze Award is een grote erkenning, gezien de stemmen gegeven werden door een panel van Europese onafhankelijke lingerieboetieks.

Niet zomaar 
een online lingerie shop

Onze jarenlange ervaring gebruiken we om jou online met plezier verder te helpen.

Vragen over snit, pasvorm, kleur, model of voorraad? Je kan ons steeds contacteren via de handige online chat, via mail, via Facebook of telefonisch op het nummer 0477 81 04 72, tijdens de kantooruren. We helpen je graag!
Tip: kijk ook eens op de Lingerie Marie-pagina met
maten en tips voor nog extra tips and tricks.

Je blijft terug komen bij Lingerie Marie voor onze service: hartelijk en persoonlijk en met heel veel kennis en liefde voor het vak.

Een nieuw setje, een nieuw badpak of een nieuwe pyjama geeft je body & mind een boost. En dat doet ons plezier, want klanen verwennen is ons leven. Met de juiste maat, kleur en pasvorm. Maar met nog zo veel meer: originele acties, exclusieve promoties, tips & tricks, ... Er valt heel het jaar door altijd wat te beleven bij Lingerie Marie!

Een hecht en professioneel team

December 2019 werd Lingerie Marie overgenomen door Inge Foulon. Inge leidt alles in goede banen bij Lingerie Marie. Haar missie: elke vrouw laten stralen door de beste lingerie tot bij haar te brengen. "Lingerie shoppen zou een feestje moeten zijn, voor iedereen."

De Lingerie Mariekes Nathalie, Veerle, Ilana, Anniek, Dorine en Ann helpen met klanten adviseren en informeren, bestellingen verwerken, pakjes maken, nieuwe collecties online zetten,… en dat alles met veel liefde en een glimlach.
Klanten van Lingerie Camelia kunnen voortaan shoppen op Lingeriemarie.be!