1

Wrapsody Badpak in het Azul

€ 215,00

Sorry, dit product is helaas niet meer beschikbaar.

Breng een iconische stijl naar je volgende zwemfeestje dankzij de Miraclesuit Rock Solid Wrapsody Swimsuit, een tijdloos en veelzijdig badpak uit één stuk dat het perfecte kleurenpalet creëert tegen je vorm. De luxurieuze, licht gebogen v-halslijn en hoger geplaatste verstelbare schouderbanden bieden oneindige steun en accentuering over de buste, romp en rug. De comfortabele controlestof houdt je koel, zelfverzekerd en altijd in stijl, van het strand tot de bar en weer terug! Vind je ideale stijl en silhouet in een prachtige stijl waar we onze handen niet vanaf kunnen houden. Gemaakt met LYCRA® XTRA LIFE ™ Spandex voor een langdurige pasvorm.

69% Nylon, 31% Lycra Spandex

Stof & onderhoud
Was je Miraclesuit na elk gebruik met de hand in koel, helder water en hang het te drogen. Gebruik geen chloorbleekmiddel. Niet strijken of in de droger drogen. Als u deze instructies volgt, verlengt u de levensduur van uw zwempak zodat u er nog langer van kunt genieten.

Pasvorm en maat
Wanneer u voor het eerst een Miraclesuit koopt, bestellen veel klanten een zwempak in hun gebruikelijke maat voor de meest comfortabele en slanke pasvorm. U kunt de maat vergroten afhankelijk van uw pasvorm, als u tussen twee maten in zit of als u een minder strakke pasvorm verkiest.

Ontdek de wondere wereld van Miracle Suit

Over het merk Miracle Suit

Gewikkeld in pure perfectie biedt Miraclesuit een zeer aparte pasvorm voor uw unieke vorm en combineert comfortabele controlestof die elke dag in of uit het water weerstaat. Het enige zwempak dat u in 10 seconden 10 pond lichter doet lijken, Miraclesuit zwemkleding levert pasvorm, vorm en functie om te pronken met uw prachtige rondingen - en uw zelfvertrouwen. Creëer direct definitie en accentueer uw hele vorm, krijg de juiste ondersteuning waar nodig en trim uw silhouet over de hele breedte. Gemaakt met LYCRA XTRA LIFE Spandex voor een langdurige pasvorm.

Meer over Miracle Suit

Help !
Ik weet niet welke maat ik heb

Heb je geen idee welke maat je moet kiezen? Of weet je niet zeker wat jouw maat nu precies is?
Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.
Lees hier onze tips om die te weten te komen!