1

Beugel Bh in het Porcelein rose

€ 85,00

Een omsluitende en geruststellende snit die de buste centreert en een optimale steun garandeert. Subliem decolleté met gestyleerde en vrouwelijke afwerking. Soepele en geraffineerde kant voor een La dentelle souple et raffinée pour un look à la fois quotidien et élégant. Fantasie schouderbandjes en een strikje op de tussencup, uitgepuurde en mooie details. Franse creatie.

Beha op basis. Cups in lycra kant. Bovencups gedubbeld met elastische tule en ondercups gedubbeld met geblokkeerde ondoorzichtige stof voor meer steun. Tussencup en zijdelingse inzetstukken gedubbeld met stevige tule. Brassière rug in kant gedubbeld met tule. Sluiting met 4 rijen. De zachte fantasie schouderbandjes zijn regelbaar over de volledige lengte. Strikje op de tussencup en Chantelle medaillon op de zijkant.

Heb je geen idee welke maat je hebt? Lees hier onze tips om die te weten te komen!

Wat is mijn maat

kant 85% polyamide 15% elastaan tule 84% polyamide 16% elastaan steek 100% polyamide

Help !
Ik weet niet welke maat ik heb

Op zoek naar een nieuwe BH, maar je weet helaas niet 100% zeker wat jouw maat is? Geen zorgen, wij helpen je alvast op de goede weg.

Wij bij Lingerie Marie hebben alvast een mooie stap per stap handleiding uitgeschreven die je helpt bij het uitvoeren van de meting!