Wastips

Lingerie

We adviseren je de lingerie met de hand te wassen. Delicate kant en broderie gaan veel langer mee als ze voorzichtig op de hand gewassen worden. Gebruik lauw water (max 30°C) en een weinig wasmiddel, dompel de lingerie herhaaldelijk onder. Zorg er voor dat de lingerie in beweging blijft. Wring het artikel niet uit en zeker niet wrijven of schuren. Uitspoelen met helder lauw water (max 30°C) tot het wasmiddel volledig is verdwenen.

Gaat jouw voorkeur uit naar de wasmachine? Dat is mogelijk. Zorg er dan zeker voor dat je lingerie in een afsluitbaar waszakje zit, zo kan deze niet beschadigd worden in de machine. Vul de trommel tot maximaal 1/3, bij voorkeur met andere kleine artikelen. Zet de machine op een programma met een laag aantal toeren. Kies voor een temperatuur van 30°C of een cyclus voor delicate was. Gebruik een mild vloeibaar wasmiddel voor delicate was. Gebruik nooit een bleekmiddel, wasverzachter of een wolwasmiddel.

Stop lingerie nooit in de droogtrommel, maar hang het op om te drogen. Lingerie kan vlak gedroogd worden of op een droogrek. Hang een bh altijd op aan het centrale voorstuk zo dat deze egaal kan drogen. Leg lingerie nooit op een warmtebron.

We raden aan om je bh na elke 2 draagdagen te wassen.

Marie Jo Jane wastips lingerie BH slip       Marie Jo Color Studio wastips lingerie BH slip

Badmode

Vermijd het dragen van een nieuw badgoedartikel in de sauna of jacuzzi omdat dit tot snellere slijtage van het artikel kan leiden. Vermijd contact met chloor en zonnecrème. Spoel badgoed altijd onmiddellijk uit na gebruik in helder lauw water. Was badgoed in koud water met wasmiddel. Gebruik een mild vloeibaar wasmiddel voor delicate was. Laat het nooit een nachtje weken. Wring het ook nooit uit. Stop badgoed nooit in de droogtrommel, maar hang het op om te drogen.