Tips voor mannen

Je wilt je vrouw of vriendin verrassen met een mooi lingeriesetje voor haar verjaardag, Valentijn, Moederdag, huwelijksverjaardag of Kerstmis? Of gewoon zomaar, kan ook natuurlijk!  Schitterend idee, maar zorg er wel voor dat je de juiste maten neemt. Onze tips:

      

Kijk even in haar lingeriekast. Zoek de beha uit die ze het vaakst of het liefst draagt en bekijk het etiket.

Hou rekening met het verschil tussen de Franse (FRA) en de Europese (EUR) maat. Beide staan op het etiket van de bh vermeld en beide duiden eigenlijk dezelfde maat aan maar hanteren een andere maatbalk of benaming. Wat is het verschil? Tel 15 bij het getal van de Europese bh-maat en je hebt de Franse bh-maat. 
Zo is bv. een Europese 75 gelijk aan een Franse 90, en een Europese 85 gelijk aan een Franse 100, enz.  Belangrijk: Beide benamingen voor een maat staan steeds vermeld op onze shop. Let alleen goed op bij het aanklikken van de gewenste omtrekmaat.  Zo kunnen we jou de juiste maat bezorgen.

• Let ook op de kleuren en vormen van haar lievelingslingerie. Ze helpen je al een heel eind op weg om het juiste setje uit te kiezen.

• Voor slipjes kijk je het beste naar de confectiemaat van haar rok of broek. Let op: jeansbroeken werken met een andere maatstelling!

Tip: 36=extra small, 38=small, 40=medium, 42=large, 44=extra large, 46= 2Xlarge, 48=3Xlarge, 50=4Xlarge, 52=5Xlarge