De perfecte feestlingerie voor onder jouw outfit: 5 tips!

Een geslaagde feestoufit begint bij de juiste lingerie. Met deze 5 tips vind je de perfecte party proof feestlingerie.

1. Een strapless kleedje? Dat is instant klasse! Geen betere match onder deze stijlvolle outfit dan een mooie en goedzittende strapless BH! Er is heel wat keuze online, ook voor de vollere boezem!

     

2. Een gestroomlijnd silhouet én een boost voor je zelfvertrouwen? Wij hebben alles online om je perfect te 'shapen' en zorgeloos te laten feesten!  Met deze shapewear zie je er stralend uit in je strakke jurk, je aansluitende broek of top.

  

3.Een kleedje, top of jumpsuit met een open rug?  Ook daar is er een elegante oplossing!  Probeer één van onze BH’s met een speciaal rugdetail. Je pimpt er meteen ook je outfit mee. Bij Marie Jo bekoort het kanten rugdetail van Bella.

Er is ook een uitgebreide keuze BH’s met de optie voor sluiting in de hals of bandjes kruisen op de rug.  Ready to party!

          

4. Geef ook jouw lingerie een feestelijke toets en kies voor de gelegenheid een glamoureus setje. Fijne broderieën en kantjes, elegante kleurcombinaties,  fijne stofjes, ... het zit hem in de details!
Er is keuze uit Marie Jo, Marie Jo l’Aventure, Lise Charmel, Anders Sarda en Marlies Dekkers.  Voor de vollere boezem zijn dit absolute topmerken: Prima Donna, Twist en Empreinte .

           

5. In ons gamma glad en naadloos vind je alle lingerie met gladde afwerking of platte naden. Ze tekenen niet af onder jouw outfit.

        

Leuk om te geven, nóg leuker om te krijgen.

Slaat de twijfel toe na het zien van al dat moois bij Lingerie Marie? Of ben je op zoek naar een last-minute cadeautje? Dan is de lingerie Marie cadeaubon dé ideale oplossing. Een eenvoudige muisklik en klaar! Wij zorgen ervoor dat de bon snel in jouw mailbox zit. Je hebt al een bon vanaf €25.

Cadeaubon vanaf €125? Wij verpakken hem in een mooie box boordevol leuke extraatjes.